Få mere ud af din hverdag med en vægkalender for hele familien

Kalender
Få mere ud af din hverdag med en vægkalender for hele familien
Henrik Andersen
-
07/10/2022
-

I en familie kan det ofte være svært at få alle ender til at hænge sammen. Alle har deres egne liv og deres egne kalendre, som skal forenes.

Alt dette kan blive lettere ved at købe en fælles vægkalender, som rummer hele familiens fælles og individuelle aftaler. På den måde ved du, hvornår det giver mening at sætte aftensmaden frem, og du kan bedre planlægge din hverdag, så den både giver mening for dig og familien. 

Fælles kalender vs. individuelle kalendre

Hvis alle i en familie har deres egne individuelle kalendre på deres telefoner, kan det være svært at holde overblik. Det gælder både i hverdagen, i weekenderne og i ferierne. Med en fælles vægkalender bliver det lettere at vide, hvornår man kan afsætte tid til familieaktiviteter såsom fælles aftensmad eller ture ud af huset.

Hvis alle familiemedlemmer skriver deres aftaler og planer i vægkalenderen, bliver det altså lettere at planlægge dagene på forhånd, og der vil være færre overraskelser. Det kan være en stor fordel i hverdagen, som i forvejen er travl.

Forskellige typer af vægkalendre

Når det kommer til vægkalendre, findes der flere forskellige slags, som har hver deres fordele. 

Hvis du gerne vil have et overblik over de enkelte dage, er det en fordel at vælge en uge- eller månedskalender, hvor der er plads til at skrive de enkelte aktiviteter ind med tidspuntker. Det kan eksempelvis være fritidsaktiviteter, møder eller legeaftaler, som giver et overblik over de enkelte perioder. 

Er du i stedet interesseret i at notere alle de store, fælles begivenheder, kan det være en fordel med en årskalender. Her kan man notere, hvornår der er ferier, familiefester eller lejrture, og det vil gøre det lettere for alle i familien ikke at dobbeltbooke sig selv. 

Find derfor ud af, hvilken type af vægkalender der passer bedst til jer, og aftal sammen, hvordan I bruger den bedst muligt. 

Find en kalender, der passer ind i jeres hjem

En vægkalender er ikke nødvendigvis bare praktisk. Den kan også give et boost til jeres indretning og gøres personlig. Man kan vælge kalendre i forskellige størrelser og farver, så den passer til den eksisterende indretning. Man kan også designe sine egne vægkalendre, så der for hver måned er et billede tilknyttet.

Det kan give anledning til god snak og sjove stunder, og så virker den også mere personlig ind i hjemmet.

Dette kan også være en god gave til din mand eller kone, eller som en fælles julegave til hele familien – og det kan være noget i kigger på ved julemiddagsbordet mens kalenderstagen er med til at sprede julehygge. På den måde bliver den praktiske planlægning også mere hyggelig 

Med en vægkalender er der større overblik over familiens planer, og det kan give bedre tid til familiehygge. 

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!